مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 مهر 1393 ساعت 09:332014-09-26سياسي

نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار: تبعیت از قرآن و ولایت فقیه قطب نمای بصیرت در برابر هجمه های دشمنان است


نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار گفت: تبعیت از قرآن و ولایت فقیه قطب نمای بصیرت در برابر هجمه های دشمنان است.

- " از سبزوار، حجت الاسلام حسین زحمتکش ظهر امروز در مراسم یادواره شهدای روستای گودآسیاب سبزوار با بیان اینکه جنگ تحمیلی یک نمونه بارز از ایستادگی و مقاومت در برابر زورگویان و مستکبران بود، اظهار داشت: انقلاب اسلامی دارای دوره های مختلفی بوده و دوران دفاع مقدس یکی از مهم ترین دوران های این انقلاب شکوهمند است.

وی با بیان اینکه ملت ایران هیچ گاه خواستار بروز جنگ نبودند، گفت: استکبار جهانی تحمل این شکست را از ملت ایران نداشت و جای زخم نابودی طاغوت بر پیکرش برایش دردآور بود و به همین دلیل عراق را مامور به حمله به کشور و نابودی انقلاب اسلامی کرد.

وی با بیان اینکه دشمن هیچ گاه مدیریت جهادی و پیامبرگونه حضرت امام(ره) را درک نکرد، خاطرنشان کرد: دشمن هنوز هم نمی تواند اراده ملت ایران در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی را درک کند.

زحمتکش با بیان اینکه پیش بینی دشمن شکست انقلاب و فتح چند روزه تهران بود، یادآور شد: مقاومت رزمندگان ما در خرمشهر و آبادان و پس از آن آغاز عملیات های مختلف برای باز پس گیری نقاط اشغال شده سیلی محکمی بود که به صورت دشمن و حامیانش خورد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار: تبعیت از قرآن و ولایت فقیه قطب نمای بصیرت در برابر هجمه های دشمنان است

نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار: تبعیت از قرآن و ولایت فقیه قطب نمای بصیرت در برابر هجمه های دشمنان است