مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 شهریور 1393 ساعت 09:532014-09-18اقتصادي

سالانه 16 هزار تن انواع آبزیان در شهرستان رشت تولید می شود


رییس اداره شیلات شهرستان های رشت و رودبار گفت: سالانه 16 هزار تن انواع آبزیان در شهرستان رشت تولید می شود که باید بیش از پیش افزایش یابد.

- به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن حسینی ظهر پنجشنبه در نشست با دهیاران بخش مرکزی شهرستان رشت که با موضوع راهکارهای توسعه روستایی بخش مرکزی با محوریت آبزی پروری در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، افزود: تعداد هزار و 100 مزرعه به مساحت سه هزار و 883 هکتار در سطح شهرستان به پرورش انواع آبزیان اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه 111 پهنه آب بندان به مساحت هزار و 552 هکتار که معادل47 پهنه به مساحت 308 هکتار بوده ظرفیت تولید سالانه بیش از هشت و نیم تن را داراست، اظهار داشت: این در حالیست که دو مزرعه ماهیان سردابی با ظرفیت تولید 25 تن و دو مزرعه خاویاری به ظرفیت تولید 55 تن نقش موثری در اقتصاد شهرستان رشت ایفا می کند.

رییس اداره شیلات شهرستان های رشت و رودبار ادامه داد: تعداد هفت شرکت تعاونی پره صیادی با اشتغالزایی 666 نفر در طول 23 کیلومتر نوار ساحلی شهرستان رشت مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: علاوه بر این پنج مرکز تکثیر ماهیان گرم آبی بخش خصوصی با ظرفیت تولید سالانه 84 میلیون قطعه بچه ماهی و 280 میلیون قطعه لارو سهم موثری در تولید ابزیان شهرستان رشت را به خود اختصاص داده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سالانه 16 هزار تن انواع آبزیان در شهرستان رشت تولید می شود

سالانه 16 هزار تن انواع آبزیان در شهرستان رشت تولید می شود