مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1393 ساعت 05:182014-09-16اقتصادي

تبخیر آب در سمنان سه برابر متوسط جهان


مدیرعامل آب منطقه ای سمنان، با بیان اینکه سالانه 45 میلیارد مترمکعب صرف تغذیه آبخوان ها می شود، گفت: سالانه 5 میلیارد مترمکعب آب کسری مخزن ایجاد می شود چراکه با وجود اینکه 45 میلیارد مترمکعب صرف تغذیه آبخوان ها می شود سالانه 50میلیارد مترمکعب از آبخوان ها برداشت می شود.

- اتابک جعفری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، با اشاره به اینکه کشور ما در منطقه ای خشک و نیمه خشک واقع شده، افزود: 70 درصد بارندگی های کشور فقط در 25 درصد اراضی کشور اتفاق می افتد و جدای از این 75 درصد بارندگی های کشور در فصول غیر زراعی اتفاق می افتد.

این کارشناس منابع آبی گفت: از مجموع 410 میلیارد مترمکعب نزولات جوی در کشور، 280 میلیارد مترمکعب تبخیر می شود بنابراین 135 میلیارد مترمکعب با پتانسیل تجدیدپذیر باقی می ماند که 90 میلیارد مترمکعب آن در رودخانه ها و منابع سطحی جاری شده و 45 میلیارد مترمکعب آن صرف تغذیه آبخوان ها می شود.

مدیرعامل آب منطقه ای سمنان، با اشاره به درجه بالای حرارت در بسیاری از استان های کشور و از جمله در استان سمنان، تصریح کرد: متوسط تبخیر از سطح آزاد در جهان 700میلیمتر است و این در حالی است که این رقم در کشور ما 2100 میلیمتر و در استان سمنان 2200 میلیمتر است یعنی متوسط تبخیر آب در استان سمنان بیش از سه برابر مت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبخیر آب در سمنان سه برابر متوسط جهان

تبخیر آب در سمنان سه برابر متوسط جهان