مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 شهریور 1393 ساعت 05:432014-09-15اقتصادي

گرانی، مهم ترین مشکل بازار داخلی و صادراتی فرش دستباف


رییس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران مهم ترین چالش این صنف را قیمت گران فرش عنوان کرد و گفت: 80 درصد قیمت فرش دستباف به دستمزد تعلق دارد و قیمت این کالا به دلیل بالارفتن دستمزد افزایش و خرید آن کاهش یافته است.

- مجتبی عراقچی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان اینکه با گران شدن فرش، طبیعی است که خرید آن کاهش یابد، اظهار کرد: به دلیل گران بودن فرش دستباف، مصرف کننده داخلی قدرت خرید ندارد؛ بنابراین به فرش ماشینی و موکت روی می آورد که بهتر است دولت برنامه ای در جهت افزایش اشتغال زایی و تولید فرش دستباف ارائه دهد.

همه فرش های دستباف کهنه شده، صادر می شوند وی با بیان اینکه فرش دستباف از مالیات بر ارزش افزوده معاف است، افزود: صد درصد فرش دستباف صادر می شود چون فرش هایی که خریداری می شوند بعد از کهنه شدن باید صادر شوند؛ به عنوان مثال فرش هایی که در حرم امام رضا(ع) مورد استفاده قرار می گیرد معمولا بعد از شش ماه مستعمل شده و باید صادر شوند.

عراقچی ادامه داد: فرش کهنه دستباف در گذشته به دلیل وجود زمینه صادرات آن، گران تر از فرش نو بود که امروزه این رویه تغییر کرده است.

رییس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران توضیح داد: فرش دستباف بعد از اینکه مدتی مورد استفاده قرار می گیرد مستعمل شده و مردم آن را م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گرانی، مهم ترین مشکل بازار داخلی و صادراتی فرش دستباف

گرانی، مهم ترین مشکل بازار داخلی و صادراتی فرش دستباف