مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 شهریور 1393 ساعت 04:582014-09-15پزشكي

رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد افزایش کمبود ویتامین D ایرانیان طی یک دهه/توزیع رایگان ویتامین D و کلسیم برای اقشار محروم


میزان کمبود ویتامین D ایرانیان طی یک دهه گذشته بر خلاف انتظار افزایش نگران کننده داشته است به همین علت در طرح تحول سلامت در کنار قرص آهن، - به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، رسول دیناروند دیشب در برنامه زنده شبانگاهی شبکه اول سیما افزود: توزیع برخی مکمل ها به صورت رایگان یکی از اقداماتی است که در طرح تحول سلامت به زودی در شبکه بهداشتی کشور در روستاها و مناطق محروم آغاز می شود.

وی گفت: قرار است برخی مکمل ها شامل ویتامین D، آهن، اسید فولیک و کلسیم ب به صورت رایگان در شبکه بهداشتی کشور در اختیار افراد نیازمند به خصوص زنان باردار،کودکان و اقشار آسیب پذیر قرار گیرد.

دیناروند ادامه داد: بررسی های کشوری نشان می دهد که کمبود ویتامین D در کشور ما بسیار شایع است و متأسفانه طی یک دهه گذشته با وجود اینکه کشور ما کشوری آفتابی است کمبود ویتامین D افزایش یافته است و ما در بررسی جدیدی که خیلی سریع انجام می شود به دنبال این هستیم که علت افزایش کمبود ویتامین D ایرانیان در این مدت چیست.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: علاوه بر این به دنبال غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D هم هستیم و در حال بررسی هستیم که غنی سازی شیر یا آرد با ویتامین D کدامیک بیشتر موثر است و غنی سازی یکی از این اقلام در ماههای آ ینده آغاز می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد افزایش کمبود ویتامین D ایرانیان طی یک دهه/توزیع رایگان ویتامین D و کلسیم برای اقشار محروم

رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد افزایش کمبود ویتامین D ایرانیان طی یک دهه/توزیع رایگان ویتامین D و کلسیم برای اقشار محروم