مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 شهریور 1393 ساعت 10:032014-09-14اجتماعي

رضایت زائران از وضعیت تغذیه در حج


رییس سازمان حج و زیارت برای تقدیر از آشپزها به آشپزخانه های زین و دخیل رفت و اعلام کرد: در بازدیدهایی که از زائرین در هنگام صرف ناهار داشتم حتی یک نفر از کیفیت غذا اعتراض نکرد و تمامی زائرین بالاتفاق ابراز رضایت می کردند.

- به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس سعید اوحدی در این دیدار خطاب به آشپزهاگفت: در بازدیدهایی که از زائرین در هنگام صرف ناهار داشتم حتی یک نفر از کیفیت غذا اعتراض نکرد و تمامی زائرین بالاتفاق ابراز رضایت می کردند.

رییس سازمان حج و زیارت از این خادمین تشکر کرد و افزود: مطمئن باشید تلاشهای شما عزیزان که برای رضایت خاطر زائرین و حجاج صورت می گیرد اجر بسیار عظیمی در نزد خدا و اهل بیت معصومین (ع) دارد.

حسین صمدی مدیر آشپزخانه زین گفت: آشپزهایی که در خدمت زائرین هستند از بهترین و توانمند ترین سرآشپزها هستند.

به عنوان مثال دیروز 5 آشپز 15 هزار و پانصد خورشت برای ناهار پخت کردند و 7 آشپز در عرض 4 ساعت 8 هزار سیخ کباب را آماده کردند.

وی با اشاره به اینکه نمک مورد استفاده ما متبرک به نمک آستانه حضرت معصومه (س) است، ضمن ابراز رضایت از اقلام تدارکاتی ایرانی تصریح کرد: در سال گذشته به عنوان مثال لپه ها از پاکستان بود و پخت خوبی نداشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رضایت زائران از وضعیت تغذیه در حج

رضایت زائران از وضعیت تغذیه در حج