مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 شهریور 1393 ساعت 04:582014-09-12دانش

کاهش جراحی غیر ضروری مفصل زانو با ابزار رایانه یی


دانشمندان ابزار تشخیصی رایانه یی را برای مقابله با افزایش بی رویه جراحی های تعویض مفصل زانو ارائه داده اند.

- به گزارش فناوری علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سالانه بیش از 90 هزار جراحی تعویض مفصل زانو در انگلستان انجام می شوند و انتظار می رود این رقم در سال 2030 به دلیل پیرشدن جمعیت و چاقی تا بیش از 600 درصد افزایش یابد.

بیماران اغلب به جراحی تعویض مفصل مجدد زانو یا اصلاح نیاز دارند که تا چهار برابر جراحی جایگزین اصلی هزینه می برد و خطر عفونت و شکست جراحی را به دنبال دارد.

هم اکنون، محققان دانشگاه بث انگلستان برنامه رایانه یی نیمه خودکاری برای ارزیابی وضعیت مفصل تعویض شده ارائه داده اند در حالی که این کار معمولا توسط جراح و به صورت چشمی انجام می شود.

این ابزار نمره ای برای سنجیدن میزان وجود رادیولوسنسی(نفوذ پذیری پرتو ایکس) ارائه می دهد و شیوه ای دقیق و مستقل برای ارزیابی نیاز به جراحی اضافی به شمار می آید.

ابزار رایانه ای ابداعی برای شناسایی دقیق رادیولوسنسی پاتولوژیکی در حال پیشرفت بیماران به کار می رود و پروتزهای مفصل زانوی در حال سست شدن را نمایش می دهد.

بر اساس مطالعات انجام شده، از هر دو نفر یک تن از استئوآرتریت زانو (زوال غضروف مفصل و استخوان زیرین) رنج می برد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش جراحی غیر ضروری مفصل زانو با ابزار رایانه یی

کاهش جراحی غیر ضروری مفصل زانو با ابزار رایانه یی