مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 شهریور 1393 ساعت 09:232014-09-03سياسي

دولت به جای رقابت باید حامی بخش خصوصی و تعاونی ها باشد


نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در حال حاضر رقیب بخش خصوصی است در حالی که باید حامی بخش خصوصی و تعاونی های کشور باشد تا کارها با شتاب بیشتری در مسیر توسعه کشور اجرا شود.

- به گزارش خبرنگار مهر، در آستانه فرارسیدن 13 شهریور روز تعاون، ظهر چهارشنبه مراسمی با حضور نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستاهای کشور، مدیر سازمان تعاون روستایی استان، اعضای تعاونی های روستایی و کشاورزی و اتحادیه های مربوطه در محل سازمان تعاون روستایی استان برگزار شد.

داود محمدی در این نشست اظهارداشت: چابک سازی دولت با کاهش تصدی گری ها و واگذاری مناسب امور و وظایف دولت به بخش خصوصی یکی از برنامه هایی است که هر چه زودتر برای رونق و اعتلای اقتصاد و معیشت کشور باید اجرا شود.

نائب رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فلسفه شکل گیری تعاونی ها و بخش خصوصی کشور طبق اصل 44 واگذاری بخشی از وظایف دولت به این بخش هاست لذا دولت باید حامی تعاونی ها و بخش های خصوصی کشور باشد در حالی که آنچه در عمل روی داده این است که دولت به جای نظارت و حمایت به دخالت در بخش خصوصی مشغول شده و این بخش را رقیب خود می داند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت به جای رقابت باید حامی بخش خصوصی و تعاونی ها باشد

دولت به جای رقابت باید حامی بخش خصوصی و تعاونی ها باشد