مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 شهریور 1393 ساعت 09:532014-08-31اقتصادي

مدیر آب و فاضلاب بخش سلفچگان استان قم: طرح آبرسانی سلفچگان مشکل 9 روستا را برطرف می کند


مدیر آب و فاضلاب بخش سلفچگان استان قم گفت: طرح آبرسانی فاز سه سلفچگان مشکل 9 روستا را به طور کامل برطرف می کند.

- " از قم به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم، محمدرضا زمانی اعلام کرد: بخش سلفچگان یکی از بخش های کم برخوردار و کم دسترس است که این امر لزوم اجرای پروژه های بزرگ در این منطقه را بیشتر کرده است.

وی افزود: روستای جنداب از بزرگترین روستاهای بخش سلفچگان بوده که دارای 510 مشترک است.

مدیر آب و فاضلاب بخش سلفچگان استان قم ادامه داد: در حال حاضر برای تامین آب روستای مذکور از دو حلقه چاه در جنوب این روستا تامین می شود.

زمانی اضافه کرد: این در حالی است که متاسفانه به دلیل خشکسالی های متمادی و افت سطح آب های زیرزمینی حداکثر مقدار تولید آب از این دو حلقه چاه حدود 2.

5 لیتر در ثانیه است.

وی تصریح کرد: علاوه بر استحصال آب از این دو حلقه چاه روزانه چهار سرویس آب توسط تانکرهای سیار به داخل مخزن روستا ریخته می شود تا بخشی از این کمبود با آبرسانی سیار جبران شود.

مدیر آب و فاضلاب بخش سلفچگان استان قم گفت: بر اساس مذاکرات صورت گرفته با شرکت صنعتی سلفچگان مقرر شده است از قسمتی از خط لوله ای که در گذشته برای انتقال آب به این شهرک استفاده می شد، استفاده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیر آب و فاضلاب بخش سلفچگان استان قم: طرح آبرسانی سلفچگان مشکل 9 روستا را برطرف می کند

مدیر آب و فاضلاب بخش سلفچگان استان قم: طرح آبرسانی سلفچگان مشکل 9 روستا را برطرف می کند