مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 شهریور 1393 ساعت 09:082014-08-24اقتصادي

شش میلیون دلار صنایع دستی از استان کرمانشاه صادر شد


معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از صادرات شش میلیون دلاری استان کرمانشاه طی یکسال اخیر خبرداد.

- به گزارش خبرنگار مهر، نصرت الله سپهر ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه از صادرات شش میلیون دلاری صنایع دستی کرمانشاه طی یک سال گذشته خبرداد.

وی افزود: در این بین گلیم و گیوه کرمانشاهی بیشترین میزان صادرات را به خود اختصاص داده است.

سپهر با اشاره به دستاوردهای معاونت صنایع دستی استان از برگزاری چهار نمایشگاه منطقه ای، 88 نمایشگاه استانی، 45 بازارچه فصلی و 21 نمایشگاه موقت و نوروزی در استان طی یکسال اخیر خبرداد.

وی هم چنین در خصووص بیمه صنعتگران صنایع دستی استان گفت: تاکنون 504 صنعتگر و هنرمند صنایع دستی استان بیمه تامین اجتماعی شده اند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، برگزاری همایش ها و جشنواره های صنایع دستی، تجلیل از هنرمندان این عرصه، آموزش هنرها و صنایع دستی در تعامل با دستگاه ها و نهادهای استان، نظارت بر آموزش دانش آموزان استثنایی رشته های صنایع دستی و برگزاری دومین مراسم نشان ملی منطقه غرب و اخذ 28 نشان ملی را از جمله اقدامات این سازمان در یک سال گذشته برشمرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شش میلیون دلار صنایع دستی از استان کرمانشاه صادر شد

شش میلیون دلار صنایع دستی از استان کرمانشاه صادر شد