مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 31 مرداد 1393 ساعت 14:532014-08-22پزشكي

نگاه شما: روغن پالم مضر است؟


بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است.

هر مخاطب «تابناک» می تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، - دکتر حمیدرضا کربلایی حیدری بیوشیمیست بخش زیست شناسی دانشگاه شیراز در مطلب ارسالی برای نگاه شما " نوشت:در روزهای اخیر، سخنان فراوانی در خصوص استفاده از روغن خرما (palm oil) در محصولات لبنی مطرح و مسئولین وزارت بهداشت از برخورد با متخلفان خبر می دهند.

اگرچه استفاده از ترکیبات افزودنی در شیر و محصولات وابسته، کاری غیر اخلاقی و اشتباه می باشد، ولی بواسطه نگرانی مردم از این اتفاق و به تبع آن کاهش مصرف شیر می تواند امری خطرناکتر برای سلامتی جامعه باشد.

لذا طرح چند موضوع در این خصوص ضروری بنظر می رسد که در این مقال به آنها اشاره می گردد.

1)روغن خرما که یک روغن گیاهی خوراکی محسوب می شود انواع مختلفی داشته و بسته به اینکه روغن از بخش تازه میوه (mesocarp) تهیه گردیده و یا از هسته (kernel) کیفیت متفاوتی از لحاظ درصد اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع دارا می باشد.

اگر این روغن از مزوکارپ باشد (دارای رنگ قرمز به دلیل وجود ترکیبات کارتنویید) حدود 44% آن اسید چرب 16 کربنه اشباع (Palmitate) و 39% آن اسید چرب 18 کربنه غیراشباع با یک پیوند دوگانه (Oleate) و 10% اسیدهای چرب غیراشباع با چن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگاه شما: روغن پالم مضر است؟

نگاه شما: روغن پالم مضر است؟