مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مرداد 1393 ساعت 06:032014-08-16پزشكي

ایرانی ها 3 برابر نیاز نمک می خورند


ایرانی ها به جای روزانه 4 گرم نمک روزی 17 گرم نمک مصرف می کنند، 25 درصد فشار خون بالا دارند و 30 درصد اختلال چربی دارند اما چربی های پسته، گردو، بادام و فندق برای قلب مفید است.

به گزارش فارس، محمد جواد زیبایی نژاد متخصص بیماری های قلب و عروق و رییس مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به برگزاری سومین کنگره بین المللی پیشگیری از بیماری های قلب و عروق گفت: سکته های ناشی از فشار، چربی و قند خون از شایع ترین علل مرگ و میر در ایران است.

وی گفت: تاکنون حدود 14هزار نفر از جمعیت شهری شیراز در طرح غربالگری آزمایش خون مورد بررسی قرار گرفته اند و فاکتورهای چربی خون، قند خون، فشار خون و همین طور نمادهای چاقی و عدم تحرک در آنها اندازه گیری شده است؛ نتایج این بررسی حاکی است حدود 40 تا 50 درصد از جمعیت مورد مطالعه به ویژه زنان دچار درجاتی از اضافه وزن و چاقی هستند.

این درصد برای مردان 35 درصد است.

زیبایی نژاد افزود، حدود 22 درصد از جمعیت مورد مطالعه در این غربالگری درجاتی از قبل از دیابت یا دیابت را دارا بودند، حدود 25 درصد دچار پرفشاری خون و نزدیک به 30 درصد دچار اختلالات چربی خون بودند.

این متخصص بیماری های قلب و عروق خاطرنشان کرد، جمعیت 14 هزار نفری مورد مطالعه در این غربالگری از لحاظ الگوهای غذایی و ورزش نیز مورد بررسی قرار گرفØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایرانی ها 3 برابر نیاز نمک می خورند

ایرانی ها 3 برابر نیاز نمک می خورند