مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مرداد 1393 ساعت 09:482014-08-13سياسي

طرح نشاط معنوی در 122 امامزاده مازندران اجرا شد


مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به برگزاری طرح نشاط معنوی در 122 امامزاده و بقعه متبرکه استان، غنی سازی اوقات فراغت را از جمله اهداف این طرح بیان کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ستار علیزاده ظهر چهارشنبه در آیین اختتامیه طرح نشاط معنوی شهرستان ساری که در آستانه امامزاده علی (ع) روستای امره برگزار شد، با تقدیر از مربیان و برگزار کنندگان طرح نشاط معنوی در ساری، گفت: برگزاری طرح نشاط معنوی در ساری سه هدف را دنبال می کند که اولین آن تقویت باورهای دینی و ارتقاع سطح معرفت بر اساس معیارهای قرآنی و اسلامی است.

حجت الاسلام ستار علیزاده دومین هدف از برگزاری طرح نشاط معنوی را فراگرفتن علم دانست و بیان کرد: فرد مومن و متدین نباید از علم روز دنیا عقب بماند و از هر فرصتی باید برای ارتقاء سطح علمی خود استفاده کند.

علیزاده با اشاره به پیشرفت های علمی کشور در زمینه های مختلف، خاطرنشان کرد: مومن باید عالم و مسلط به علم روز دنیا باشد تا با استفاده از علم روز از دین و اعتقادات خود دفاع کند.

وی سومین هدف از اجرای طرح نشاط معنوی را یافتن دوست متدین و مذهبی برای شرکت کنندگان در این طرح علام کرد و افزود: اگر می خواهیم آینده خوبی داشته باشیم باید دنبال دوستان خوب باشیم و دوست خوب می تواند در ترسیم زندگی آینده انسان نقش بسزا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح نشاط معنوی در 122 امامزاده مازندران اجرا شد

طرح نشاط معنوی در 122 امامزاده مازندران اجرا شد