مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1393 ساعت 10:232014-08-12پزشكي

سرب موجب چاقی می شود


متخصصان دانشگاه میشیگان در بررسی های آزمایشگاهی دریافتند قرار گرفتن در معرض آلودگی سربی، خطر چاقی را افزایش می دهد.

به گزارش ایسنا، متخصصان آمریکایی با بررسی روی موش ها مشاهده کردند حتی دوز پایینی از این نوع آلودگی فلزی نیز می تواند موجب افزایش خطر چاقی در موش ها شود.

فلز سرب مشکلاتی را در سیستم عصبی انسان بوجود می آورد و همچنین می تواند خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن را افزایش دهد.

علاوه بر این، تاثیر سوء تماس با سرب می تواند از مادر به جنین هم منتقل شود.

دانا دولینوی ، متخصص ارشد این مطالعه گفت: اطلاعات به دست آمده فرضیات پیشین را مبنی بر آنکه قرار گرفتن در معرض مواد سمی در رحم به افزایش نرخ چاقی در کودک پس از تولد کمک می کند، مورد تایید قرار می دهد.

در این بررسی، موش های ماده دو هفته پیش از جفت گیری و در طول بارداری در معرض فلز سرب قرار گرفتند.

سپس موش های متولدشده در سنین سه، شش و 9 ماهگی به لحاظ سطح فعالیت بدنی و دریافت مواد خوراکی بررسی شدند.

به نقل از ساینس ورلدریپورت، این متخصصان دریافتند: موش های متولدشده از موش های ماده ای که در معرض سطح بالایی از فلز سرب بودند بیشتر متمایل به خوردن مواد غذایی بودند و خطر چاقی در آنها بیشتر بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرب موجب چاقی می شود

سرب موجب چاقی می شود