مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1393 ساعت 08:382014-08-12پزشكي

سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی گیلان: مصرف کاه و کلش برای دام گیلان توصیه می شود


سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان گفت: کاه و کلش کاربرد فراوانی دارد و می تواند به عنوان ماده تغذیه به همراه دیگر منابع تغذیه ای برای دام گیلان استفاده شود.

- " از رشت، محمدنقی پاداشت ظهر امروز در نشست مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان با تاکید بر اینکه می توان از کاه و کلش پس از برداشت برنج استفاده کرد، آن را برای خوراک دام مناسب دانست.

وی اظهار کرد: از ایام گذشته کاه و کلش برای تغذیه دام گیلان استفاده می شد و اکنون نیز مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان مصرف این ماده را برای تغذیه به همراه دیگر منابع تغذیه ای دام گیلان توصیه می کند.

سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان ادامه داد: در سال های گذشته بر اساس منابع موجود و پژوهش های کاربردی صورت گرفته در ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی لاهیجان به عنوان یکی از ایستگاه های تحقیقاتی تابعه این مرکز می توان بخشی از کاه و کلش برنج موجود در سطح مزارع را به کمپوست تبدیل کرد.

وی با بیان اینکه کاه و کلش پس از کمپوست می تواند برای مصارف کشاورزی از جمله اصلاح شالیزار مورد استفاده قرار گیرد، گفت: عملیات اجرایی فرآیند تولید کمپوست ساده و با کمی دقت توسط تمام افراد قابل انجام است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی گیلان: مصرف کاه و کلش برای دام گیلان توصیه می شود

سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی گیلان: مصرف کاه و کلش برای دام گیلان توصیه می شود