مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 مرداد 1393 ساعت 05:482014-07-27اقتصادي

هشدار دانشمندان از وقوع ششمین انقراض جمعی زمین


دانشمندان دانشگاه استنفورد هشدار داده اند، کاهش و افول تعداد حیوانات می تواند منجر به ششمین رویداد انقراض جمعی بیولوژیکی جهان شود که این بار مقصر آن نه یک شهاب سنگ، - بلکه انسانها خواهند بود.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حدود 65 میلیون سال قبل هنگامی که دایناسورها منقرض شدند، 75 درصد گونه های جهان با آنها از بین رفتند.

این پنجمین و آخرین رویداد انقراض جمعی جهان محسوب می شد.

محققان در مقاله ای که در مجله ساینس منتشر شده، اظهار کردند: تاثیرات انسانی بر تنوع زیستی حیوانی یک شکل کمتر شناخته شده از تغییر زیست محیطی جهانی است.

در میان مهره داران روی زمین، 322 گونه از سال 1500 میلادی تاکنون منقرض شده اند و جمعیت گونه های باقیمانده نشان دهنده میانگین 25 درصد کاهش در میان آنها است.

به گفته دانشمندان، یک سوم تمام مهره داران در معرض تهدید و خطر انقراض قرار دارند.

چندین محرک طولانی مدت برای آنچه محققان Defaunation - کاهش گونه های حیوانی – وجود دارند.

این پژوهش به برداشت بیش از حد، تخریب زیستگاهها و تاثیرات گونه های مهاجم به عنوان تهدیدات دنباله دار اشاره کرده، اما متذکر شده است که بزودی تغییرات آب وهوایی ناشی از فعالیتهای انسان جایگاه اول محرک کاهش گونه حیوانی را در اختیار خواهد گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار دانشمندان از وقوع ششمین انقراض جمعی زمین

هشدار دانشمندان از وقوع ششمین انقراض جمعی زمین