مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 مرداد 1393 ساعت 10:032014-07-26سياسي

فرماندار عنبرآباد مطرح کرد تدوین سیمای روستاهای عنبرآباد توسط دهیاران


سیمای روستاهای شهرستان باید به صورت جامع و کامل توسط دهیاران تدوین شود.

- " از عنبرآباد، محمد حجتی پور ظهر امروز در جمع دهیاران بخش مرکزی این شهرستان اظهار داشت: هر جامعه ای که رو به پیشرفت است نیازمند یک قانون است و هیچ کس حق ندارد خود را بالاتر از قانون بداند، زیرا این امر سبب می شود، وحدت، برادری و برابری در جامعه به وجود آید.

حجتی پور بیان داشت: در نظام جمهوری اسلامی قانون اساسی را پذیرفته ایم و قانون اساسی الزاماتی دارد و یکی از این الزامات التزام ولایت فقیه است.

قانون، دستورالعمل ها و بخشنامه ها الزامات کار هستند و کسی که سیاست های دولت را قبول نداشته باشد، نمی تواند مسئولیت بپذیرد و یأس و نامیدی چه از لحاظ فردی و اجتماعی برای جامعه مضر است.

حجتی پور بیان کرد: دهیاران باید با اقتدار در روستاها کار را دنبال کنند، کتاب قانون ده و دهیاری را مطالعه کنند و بدانند راهکار و دستورالعمل دهیاران در این کتاب وجود دارد.

فرماندار عنبرآباد با بیان اینکه سیمای روستا باید به صورت جامع و کامل توسط دهیاران تدوین شود، خاطرنشان کرد: دهیاران می توانند مثلث توسعه اقتصادی را در روستا با استفاده از ظرفیت نیروهای موجود در روستا تشکیل دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار عنبرآباد مطرح کرد تدوین سیمای روستاهای عنبرآباد توسط دهیاران

فرماندار عنبرآباد مطرح کرد تدوین سیمای روستاهای عنبرآباد توسط دهیاران