مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 تیر 1393 ساعت 09:432014-07-18سياسي

امام جمعه خلخال: حضور مردم در صحنه شکننده ابهت استکبار است


حضور مردم در صحنه شکننده ابهت استکبار است.

- " از اردبیل، حجت الاسلام امیر رشتبری در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر خلخال اظهار کرد: مردم به همیشه تکلیف شرعی خود در قبال نظام جمهوری اسلامی ایران انجام داده اند و در روز قدس نیز با حضور در صحنه و با شعارهای کوبنده مرگ بر آمریکا اعلام انزجار خود را از استکبار جهانی امریکا و اسراییل که نوک پیکان جنایات در فلسطین و غزه هستند را نشان خواهند داد.

وی افزود: آنهایی که دم از حقوق بشر می زنند اکنون خود با ظلم به بی دفاع ترین مردم در غزه و فلسطین و ریختن خون آنان بیشترین حریم شکنی را در خصوص حقوق بشر رقم می زنند.

امام جمعه شهرستان خلخال گفت: دشمنان بدانند شعار مرگ بر اسراییل این ملت تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی غاصب ادامه خواهد یافت و مردم خلخال با صدای تکبیر این گفته را تایید کردند.

رشتبری با اشاره به ایام لیالی پر فیض قدر تصریح کرد: شب های قدر فرصتی مناسب است تا بندگی خود را به خداوند ثابت کنیم و با رعایت حق الناس و توجه به اعمال نیک مورد بخشش خداوند قرار گیریم.

وی با اشاره به دیدار هیئت دولت و مسئولان با مقام معظم رهبری و سخنان ارزشمند و گهربار معظم له بیان کرد: اشتباهات فرهنگی قابل جبران نیست و لطمه جبران ناپذیری را بر پیکره کشور می زند که لزوم هوشیاری و بصیرت مسئولان کشور و دقت آن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه خلخال: حضور مردم در صحنه شکننده ابهت استکبار است

امام جمعه خلخال: حضور مردم در صحنه شکننده ابهت استکبار است