مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 تیر 1393 ساعت 08:482014-07-15اقتصادي

رهاسازی 400 هزار زنبور براکون در مزارع شهرستان مرزی سرپل ذهاب


400 هزار فروند زنبور براکن در مزارع ذرت شهرستان مرزی سرپل ذهاب رها شد.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب این کار ، برای مبارزه بیولوژیک با آفات مزارع ذرت در سطح 320 هکتار زمینهای زیر کشت این محصول ، ازجمله ، کرم برگ خوار ذرت ، صورت گرفت.

علی عباسی پیش بینی کرد ؛ تا پایان فصل برداشت ذرت ، کنترل بیولوژیک و مبارزه با آفات مزارع ، 2میلیون فروند زنبور براکون در زمینهای کشاورزی این شهرستان محروم ، رها سازی شود.

وی ، استفاده از این روش مبارزه را ، باعث جلوگیری از خطرات آلودگی زیست محیطی ، رعایت نکات بهداشتی ، تولید محصول سالم ، کاهش مصرف سموم کشاورزی و صرفه جویی در هزینه ها دانست.

در سال زراعی جاری ، 3 هزار و 500 هکتار از مزارع شهرستان سرپل ذهاب زیرکشت محصول ذرت رفته ، که به دلیل کمبود آب ، نسبت به پارسال ، هزار و 500 هکتار ، کاهش داشته است.

عباسی پیش بینی کرد ؛ با عملکرد 8 تن و نیم در هکتار ، امسال حدود 30 هزار تن ذرت از مزارع شهرستان سرپل ذهاب برداشت شود.

شهرستان سرپل ذهاب ، 34 هزار و 600 هکتار اراضی کشاورزی و باغ دارد.

زنبور براکن از حشرات مفیدی است که کنترل کننده آفات گیاهی بوده و علاوه بر کاهش مصرف سموم در مزارع از آلودگی زیست محیطی ناشی از سموم شیمیایی نیز ، جلوگیری می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رهاسازی 400 هزار زنبور براکون در مزارع شهرستان مرزی سرپل ذهاب

رهاسازی 400 هزار زنبور براکون در مزارع شهرستان مرزی سرپل ذهاب