مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 تیر 1393 ساعت 07:282014-07-07اقتصادي

تولید فله ای عامل اصلی به رکود نشستن فرش


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: تولید فله ای فرش دستبافت عامل اصلی به رکود نشستن آن است.

یحیی نیک دل در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان شمالی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی های بارز تولید فرش این است که نیاز به یک سرمایه گذاری کلان ندارد، افزود: باید بخش بازرگانی تولید فرش رونق پیدا کند، به طوریکه بافنده فقط باید دغدغه تولید فرش را داشته باشد نه اینکه دغدغه فروش آن را نیز داشته باشد.

وی ادامه داد: این سازمان برای اینکه حوزه فرش در این استان رونق پیدا کند برنامه هایی همچون دعوت از یکی از بزرگترین طراحان فرش را به این استان داشته است که در این راستا کلاس های آموزشی بعد از ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.

نیک دل با اشاره به اینکه دولت جدید نگاه ویژه ای به حوزه فرش داشته است، اظهار کرد: به طوریکه در این سازمان نیز حوزه کارشناس فرش ارتقا پیدا کرده و تبدیل به اداره فرش شده است.

وی تصریح کرد: مشکل بافنده فرش با دادن تسهیلات مرتفع نخواهد شد بلکه آن ها باید با شیوه های جدید بازاریابی و سلیقه های مشتریان آشنا و بر طبق این سلیقه ها اقدام به تولید کنند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید فله ای عامل اصلی به رکود نشستن فرش

تولید فله ای عامل اصلی به رکود نشستن فرش