مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 تیر 1393 ساعت 09:382014-06-29حوادث

چوپان جانی یک مامور پلیس را در بیرجند به قتل رساند


فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از شهادت مامور پلیس در درگیری با قاتل خانوادگی شب گذشته در یکی از روستاهای اطراف بیرجند خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر، سردار خلیل واعظی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ستوان سوم ابراهیم خزاعی در درگیری با جانی ای که حالت غیرطبیعی داشته و اعضای خانواده خود را مجروح و به قتل رسانده بود، به شهادت رسید.

وی در تشریح جزییات حادثه بیان کرد: ماموران منابع طبیعی شهرستان بیرجند شب گذشته در پی اطلاع از چرای غیرمجاز دام به یکی از روستاهای اطراف شهرستان بیرجند اعزام شدند که فرد چوپان با ماموران منابع طبیعی درگیر و به شدت آن ها را مجروح کرد.

سردار واعظی با بیان اینکه متهم پس از ضرب و جرح ماموران منابع طبیعی به روستای محل سکونت خود عزیمت کرده بود، افزود: متهم با خواهرش نیز درگیر شده بود که با اطلاع مردم روستا، مامورین به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: در جریان این حادثه فردی به هویت معلوم 35 ساله در منزل پدری خود با خواهرش درگیر و به شدت وی را مجروح و همچنین برادرش را نیز با چوب مجروح کرد.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: ماموران متهم را دعوت به آرامش کردند ولی متهم که از حالت طبیعی خارج شده بود به ماموران حمله ور شده و با آنان درگیر شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چوپان جانی یک مامور پلیس را در بیرجند به قتل رساند

چوپان جانی یک مامور پلیس را در بیرجند به قتل رساند