مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 تیر 1393 ساعت 05:232014-06-28پزشكي

مشاور تغذیه و رژیم شناس: وعده سحری به هیچ عنوان نباید حذف شود


وعده سحری به هیچ عنوان نباید حذف شود به دلیل اینکه ادامه دادن این روال سبب افت وزن بدن می شود.

- " با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: برای اینکه هنگام روزه داری کمتر تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی از جمله انواع کوکو، بادمجان، سوسیس و کالباس، سس مایونز، سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود، پرهیز کنید.

                                          وی ادامه داد: سعی کنید از غذاهای آب پز شده و خورشت های آبدار و کم نمک استفاده کنید.

مشاور تغذیه و رژیم شناس بیان داشت: خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می شود.

    ربیعی یادآور شد: بعد از خوردن سحری، بهتر است هنگام مسواک زدن برای کاهش تشنگی و خشکی دهان، از حجم کمتری خمیر دندان استفاده کنید.

وی تصریح کرد: سعی کنید در ماه رمضان میوه های آب دار و سبزی های بیشتری مصرف کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.

مشاور تغذیه و رژیم شناس خاطرنشان کرد: بهتر است هنگام افطار از مخلوط آب لیموی تازه با آب یا چای کمرنگ یا شربت خاکشیر به جای قهوه و چای پررنگ استفاده کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشاور تغذیه و رژیم شناس: وعده سحری به هیچ عنوان نباید حذف شود

مشاور تغذیه و رژیم شناس: وعده سحری به هیچ عنوان نباید حذف شود