مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 تیر 1393 ساعت 10:082014-06-23اقتصادي

500 فارغ التحصیل کشاورزی جویای کار در قزوین وجود دارد


رییس سازمان تعاون روستایی استان قزوین در دومین جلسه هم اندیشی فارغ التحصیلان کشاورزی گفت: در استان قزوین نزدیک به 500 فارغ التحصیل کشاورزی جویای کار داریم.

- به گزارش خبرگزاری مهر، دومین جلسه هم اندیشی فارغ التحصیلان کشاورزی با حضور کارشناسان این بخش در سالن آمفی تئاتر سازمان تعاون روستایی استان برگزار شد.

ناطق معین الدین رییس سازمان تعاون روستایی استان قزوین در این جلسه بیان کرد: تعاونی فارغ التحصیلان کشاورزی به منظور ایجاد اشتغال مولد و پایدار برای فارغ التحصیلان بخش های مختلف کشاورزی راه اندازی می شود.

وی با اشاره به اشتغال زایی فارغ التحصیلان کشاورزی اظهار داشت: در استان قزوین نزدیک به 500 فارغ التحصیل کشاورزی جویای کار داریم.

این مسئول خاطرنشان کرد: هدف تعاون روستایی توسعه بخش کشاورزی است و تعاونی ها در راستای اهداف و سیاست های حمایتی دولت در جهت توسعه بخش کشاورزی و حمایت از روستاییان گام برمی دارد که مهم ترین فعالیت های آن خدماتی، تولیدی و بازرگانی است.

معین الدین عنوان کرد: شرکت تعاونی چند منظوره با اهداف تولید، فنی و مهندسی، خدماتی، رفاهی، بازرگانی تشکیل می شود و می تواند زمینه استفاده از توانمندی و ظرفیت های کارشناسی در حوزه های دامداری، مرغداری، کشت گلخانه ای، زراعت و سایر زمینه های کشاورزی را فراهم کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

500 فارغ التحصیل کشاورزی جویای کار در قزوین وجود دارد

500 فارغ التحصیل کشاورزی جویای کار در قزوین وجود دارد