مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 تیر 1393 ساعت 05:032014-06-23پزشكي

شیوع 3 تا 5 برابری اوتیسم در پسرها


اوتیسم در پسرها سه تا پنج برابر بیشتر از دختران دیده می شود.

دکتر فائزه تاتاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کرمانشاه، اوتیسم را یکی از اختلالات نافذ رشد در بیماری های روانپزشکی دانست که نباید آن را با عقب ماندگی ذهنی اشتباه گرفت.

وی با بیان اینکه این بیماری معمولا زودتر از سن 36 ماهگی بروز می کند، ادامه داد: این بیماری هرچقدر زودتر بروز کند، سیر آن وخیم تر و بدتر است.

این متخصص بیماری های اعصاب و روان اوتیسم را یک بیماری نادر خواند که از هر 10 هزار کودک چهار یا پنج نفر به آن مبتلا می شوند.

به گفته تاتاری، کودکان مبتلا به اوتسیم در زمینه ارتباط متقابل با دیگران و سایر همسالان خود مشکل دارند، قوه خیال پردازی و تخیل آنها ضعیف است، در رشد زبان و تکلم آنها اختلال وجود دارد و تکانه های خاصی از خود بروز می دهند.

تاتاری با بیان اینکه کودکان اوتیسمی ممکن است قدکوتاه تری نسبت به همسالان خود داشته باشند، یادآوری کرد: برخی از این کودکان توانایی استفاده از هر دو دست راست و چپ خود را دارند.

وی تماس های چشمی غیرعادی، وابسته نشدن به افراد، اشیاء و سرگرمی ها، تشنج، ناتوانی در تلفظ کلمات به معنای صحیح، واکنش ضعیف به محرک ها و .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیوع 3 تا 5 برابری اوتیسم در پسرها

شیوع 3 تا 5 برابری اوتیسم در پسرها