مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 خرداد 1393 ساعت 05:432014-06-16پزشكي

ریشه کن کردن اپیدمی دیابت با لوزالمعده مصنوعی


لوزالمعده مصنوعی جدید به هزاران بیمار مبتلا به دیابت کمک خواهد کرد تا بدون تزریق مداوم انسولین یک زندگی عادی داشته باشند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دانشمندان همچنین امیدوارند این ابزار در نهایت به مقابله با بیماری دیابت مرتبط با چاقی کمک کند.

لوزالمعده ابداعی به یک آی پاد شباهت دارد و دارای یک صفحه نمایش کوچک و یک پمپ است.

این سامانه که به لباس بیمار متصل می شود، با نظارت مستمر بر قند خون و ارائه دوزهای منظم انسولین برای عادی ماندن سطح این ماده در بدن عمل می کند.

در نخستین آزمایش های انجام شده، 24 بیمار انگلیسی مبتلا به دیابت نوع 1 ابزار مزبور را به مدت یک ماه در منزل به جای تزریق انسولین پوشیدند.

حدود 300 هزار نفر در انگلیس از این بیماری مادام العمر رنج می برند که معمولا در کودکان و بزرگسالان جوان تشخیص داده می شود.

این بیماری زمانی رخ می دهد که لوزالمعده تولید انسولین را متوقف می کند و بیماران مجبور می شوند بین دو تا پنج بار در روز این ماده را بدنشان تزریق کنند.

آن ها باید به طور مداوم با سوزن زدن به انگشتان و قراردادن نمونه های خونشان روی نوعی نوار آزمایشگاهی بر سطوح قند خون خود نظارت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ریشه کن کردن اپیدمی دیابت با لوزالمعده مصنوعی

ریشه کن کردن اپیدمی دیابت با لوزالمعده مصنوعی