مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1393 ساعت 07:532014-06-13فرهنگي

از سوی اداره میراث فرهنگی آبیک صورت گرفت برپایی نمایشگاه بهاره صنایع دستی در آبیک


بیست و ششمین نمایشگاه صنایع دستی هنرجویان دوره آموزشی بهاره امسال از سوی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آبیک برپا شد.

- " از آبیک، در این نمایشگاه، 100 هنرجو و کارآموز دوره آموزشی بهاره امسال اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آبیک، 500 اثر هنری خود شامل گلیم بافی، معرق و سراجی سنتی (چرم) را به نمایش گذاشتند.

در دوره آموزشی بهاره امسال، سه مربی در رشته های سراجی سنتی (چرم)، گلیم بافی و معرق کارآموزان را از آموزش های لازم بهره مند کردند.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آبیک در حاشیه این نمایشگاه به خبرنگار فارس در این شهرستان گفت: در این نمایشگاه، آثار معرق مانند خط، رئال، کارهای کاربردی، طرح های چینی و مینیاتور به نمایش گذاشته شده که می توان به آیات قرآنی، گل و مرغ، فانتزی آفریقایی و عروسکی اشاره کرد.

عباس میرزایی افزود: در این نمایشگاه، انواع دارهای گلیم شامل گلیم هایی با طرح ها و رنگ های مختلف به نمایش گذاشته شده است.

وی ادامه داد: از آثار سراجی سنتی (چرم) می توان به انواع کیف زنانه شامل کیف های دوشی، دستی و کیف مردانه در طرح ها و قطعات مختلف  و نیز در رنگ های زرشکی، قهوه ای و آبی اشاره کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از سوی اداره میراث فرهنگی آبیک صورت گرفت برپایی نمایشگاه بهاره صنایع دستی در آبیک

از سوی اداره میراث فرهنگی آبیک صورت گرفت برپایی نمایشگاه بهاره صنایع دستی در آبیک