مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 خرداد 1393 ساعت 06:532014-05-23پزشكي

افراد چاق شیر پرچرب، هویج و سیب زمینی کمتر بخورند


افرادی که تمایل به لاغری دارند از مصرف شیر و ماست پرچرب خودداری کنند و همچنین میوه و سبزیجاتی مانند هویج، سیب زمینی و لبو را کمتر مصرف کرده و موز، انگور، خربزه و انجیر را به میزان توصیه شده بخورند.

به گزارش فارس، علی حسینی گفت: اگر افراد تمایل دارند که وزن خود را کاهش دهند بهتر است که شیرهای ساده و معمولی را به جای شیرهای طعم دار مصرف کنند و از طرفی به جای لبنیات پرچرب، شیر و ماست کم چرب خریداری کنند.

وی ادامه داد: مصرف انواع دوغ های ساده و بدون گاز بهتر از دوغ های گازدار است و افرادی که دچار افزایش وزن هستند از خرید انواع پنیرهای پرچرب، خامه ای و پنیر پیتزا خودداری کنند.

این متخصص طب سنتی افزود: روزانه مصرف بستنی باید به حداقل برسد و اگر افراد تمایل به مصرف آن دارند بهتر است بستنی های ساده و پاستوریزه را استفاده کنند چرا که بستنی های سنتی، چربی و قند بیشتری دارند.

حسینی گفت: در خرید سبزی نیز کاهو، کرفس را بیشتر مصرف کنند و مصرف انواع سبزی ها مانند سبزی خوردن، کلم، گل کلم، محدودیتی ندارد.

وی تصریح کرد: اما سایر سبزی ها مانند هویچ ،سیب زمینی، لبو و .

باید به میزان توصیه شده استفاده شود چرا که کالری دریافتی را افزایش می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افراد چاق شیر پرچرب، هویج و سیب زمینی کمتر بخورند

افراد چاق شیر پرچرب، هویج و سیب زمینی کمتر بخورند