مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 خرداد 1393 ساعت 10:172014-05-22سياسي

خود مراقبتی، مهمترین عامل در کاهش دیابت است


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خود مراقبتی را یکی از مهمترین عوامل کاهش دیابت دانست و گفت: بیماران دیابتی باید توصیه های پزشکی را مد نظر قرار دهند.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی اکبر ولایتی امروز در آیین افتتاحیه نخستین مرکز حمایتی و درمانی انجمن خیریه بیماران دیابتی کشور شعبه خراسان رضوی که در تالار ابن سینا این شهر برگزار شد، طی پیامی گفت: بیماری دیابت منحصر تنها منحصر به ایران نیست؛ بلکه تمام جهان درگیر این بیماری هستند.

وی خود مراقبتی را یکی از مهمترین عوامل کاهش از بروز این بیماری دانست و تصریح کرد: بیماران دیابتی باید توصیه های پزشکی را مد نظر قرار دهند در غیر این صورت دچار مشکلات بینایی، قلب و عروق و عفونت ها می شوند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دیابتی ها باید به کنترل منظم و دائمی خود بپردازند زیرا در صورت توجه به این مسائل گرفتاری هایشان کاهش خواهد یافت.

ولایتی با اشاره به این که در سند سلامتی که توسط مقام معظم رهبری تصویب و ابلاغ شد به خود مراقبتی و همکاری سازمان های مردم نهاد توجه شده است، خاطرنشان کرد: امید است با افتتاح چنین مراکزی بتوانیم بر این بیماری مهلک فائق آییم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خود مراقبتی، مهمترین عامل در کاهش دیابت است

خود مراقبتی، مهمترین عامل در کاهش دیابت است