مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1393 ساعت 04:082014-05-21اقتصادي

کاهش بافندگان فرش در خراسان


رییس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستبافت از کاهش 100 هزار نفری بافندگان فرش در استان خبر داد.

هادی مخملباف در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، اظهار کرد: حدود 15 میلیون نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در حوزه ی فرش دستبافت مشغول به کار هستند و این درحالی است که فرش دستبافت هنوز از لحاظ ارز آوری و تولیدات نیاز به توجه ویژه و ایجاد فضایی مناسب برای اشتغال زایی و سهولت ایجاد کارگاه ها دارد تا زمینه های ارزانتر شدن تولیدات فرش دستبافت نسبت به سایر صنایع فراهم شود.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه فرش دستبافت، تصریح کرد: از جمله مشکلات حوزه فرش، کاهش تعداد بافندگان فرش استان از 180 هزار نفر به 80 هزار بافنده، عدم تعامل دو سویه و مدیریت جهادی در بخش بازار، پایین بودن دستمزدها که سبب رجوع تولیدکنندگان فرش دستبافت به سایر صنایع تولیدی می شود و نهادینه نشدن فرهنگ تبلیغات است.

مخملباف در خصوص تولید فرش عشایری در استان با بیان اینکه خراسان رضوی به عنوان یکی از پایگاه های تولید فرش ابریشم در دنیا شناخته شده است، تصریح کرد: در استان، تولید و صادرات فرش های عشایری از جمله بلوچ و ابریشم نسبت به سایر استان ها دارای تنوع زیادی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش بافندگان فرش در خراسان

کاهش بافندگان فرش در خراسان