مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1393 ساعت 02:332014-05-13پزشكي

فروکتوز عامل افزایش دهنده مرگ در زنان


نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد زنانی که از میزان بیشتری قند مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که میزان مصرف قند در آنان متوسط است 10 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ هستند.

به گزارش ایسنا، نتایج مطالعات بسیاری حاکی از آن است مصرف بیش از حد قند احتمال ابتلای فرد را به بیماری هایی همچون چاقی و دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.

هر چند نتیجه این تحقیق جدید که در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا منتشر شد نشان می دهد خطر مرگ در زنان مصرف کننده بیشترین میزان قند بر اثر بیماری های مختلف بالاتر است.

در این آزمایش اطلاعات تغذیه ای 350 هزار نفر جمع آوری سپس بررسی شد چه تعداد از آنان در طول دوره 10 ساله انجام این مطالعه بر اثر بیماری هایی همچون سرطان و بیماری قلبی جان خود را از دست داده اند.

به گفته محققان، زنانی که بیشترین میزان قند مازاد را با مصرف خوراکی هایی همچون شکلات و شیرینی دریافت کرده بودند با خطر قابل توجهی روبرو نبودند.

هرچند گروهی که از قند موجود در نوشیدنی هایی همچون نوشابه و آب میوه مصرف کرده بودند احتمال فوت آنان به دلایل مختلف بیشتر بود؛ زیرا قند موجود در نوشیدنی ها به سرعت جذب شده و به افزایش قابل توجه قند خون منجر می شود.

همچنین در این بررسی مشخص شد زنانی که از بیشترین میزان فروکتوز، قند موجود در میوه، آب میوه و نوشیدنی های غیرالکلی مصرف ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فروکتوز عامل افزایش دهنده مرگ در زنان

فروکتوز عامل افزایش دهنده مرگ در زنان