مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1393 ساعت 07:082014-05-08پزشكي

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران: هزینه های هتلینگ بیمارستان ها افزایش می یابد


رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هزینه های هتلینگ بیمارستان ها افزایش می یابد.

- " از شهرستان ساری قاسم جان بابایی پیش از ظهر امروز در مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت: بیش از 50 درصد هزینه های درمانی از جیب مردم پرداخت می شود.

وی تصریح کرد: در حوزه سلامت همچنان با محدودیت منابع مالی مواجه هستیم و همین محدودیت منابع مالی چالش هایی را در حوزه سلامت ایجاد می کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه به برنامه ریزی وزارت بهداشت برای کاهش هزینه های پرداختی از جیب بیماران گفت: در این طرح تنها 10 درصد کل هزینه های بیمارستانی توسط مردم پرداخت می‎شود.

وی در ادامه از افزایش هزینه هتلینگ بیمارستان ها خبر داد و گفت: هزینه هتلینگ بیمارستان ها تا دو برابر افزایش می یابد.

قائم مقام وزیر در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه از برنامه ریزی وزارت بهداشت برای ترویج زایمان طبیعی در کشور خبر داد و گفت: در طرح تحول نظام سلامت برای ترویج زایمان های طبیعی، زایمان بدون درد و فیزیولوژیک رایگان انجام می شود.

این مسئول در ادامه افزایش شهرنشینی، سالمندی و جهانی شدن تغییرات شیوه زندگی را سه تهدید و چالش مهم برای جامعه عنوان کرد و گفت: این عوامل الگوی بیماری ها را نیز تغییر داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران: هزینه های هتلینگ بیمارستان ها افزایش می یابد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران: هزینه های هتلینگ بیمارستان ها افزایش می یابد