مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1393 ساعت 09:072014-05-06دانش

رابطه ی نوع نگرش خانواده ها با پیشرفت تحصیلی فرزندان


به گفته یک روانشناس تاثیر ارتباط نحوه تدریس و میزان تلاش دبیران از نوع نگرش خانواده ها نسبت به وضعیت تحصیلی فرزندان نقشی کلیدی در پیشرفت تحصیلی آنها خواهد داشت.

- رضا عصاره در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: دغدغه تحصیل فرزندان نوعی اضطراب و تشویش برای خانواده ها و دانش آموزان فراهم می کند و چنانچه دانش آموز نتواند مراحل تحصیل خود را به شکل موفق و با نمرات عالی طی کند و یا قبولی او در دانشگاه به تعویق بیفتد، دیگر نمی تواند فردی موفق به لحاظ اجتماعی بشمار آید.

به گفته این استاد دانشگاه: افت تحصیلی افت عملکرد تحصیلی از سطح خوب و رضایتبخش به سطح نامطلوب است و می بایست به این نکته توجه کرد که افت تحصیلی تنها به مردودی و تجدیدی خلاصه می شود و در مورد هر دانش آموزی که یادگیری او کمتر از حد انتظار باشد صدق می کند، و حتی دانش آموزان تیزهوش هم ممکن است دچار افت تحصیل شوند.

وی در ادامه گفت: اولین و مهمترین عامل موثر در پیشرفت تحصیلی جو و فضای فرهنگی حاکم بر خانواده است، اما عامل مهم دیگر نیز نگرش اولیاء و چگونگی تحصیل فرزندان و ایجاد علاقه مندی آنان به پیشرفت تحصیلی و بضاعت اقتصادی ، نحوه گذراندن اوقات فراغت و توجه والدین به برنامه تربیتی و درسی فرزندان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رابطه ی نوع نگرش خانواده ها با پیشرفت تحصیلی فرزندان

رابطه ی نوع نگرش خانواده ها با پیشرفت تحصیلی فرزندان