مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1393 ساعت 09:532014-04-21اقتصادي

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی درگز عنوان کرد رفع کمبود آب شرب مردم 6 روستای درگز با حفر یک حلقه چاه


مدیر امور آب و فاضلاب روستایی درگز گفت: با حفر و تجهیز یک حلقه چاه، کمبود آب شرب مردم 6 روستای تحت پوشش مجتمع آبرسانی زیندانلو این شهرستان برطرف شده است.

- " از مشهد به نقل از شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی، وحید ایمانی با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به افت سطح آب های زیرزمینی و احداث شهرک های جدید در روستاهای تحت پوشش مجتمع آبرسانی زیندانلو، مردم این روستاها با کمبود آب مواجه شده بودند.

وی افزود: امور آبفار درگز برای رفع این کمبود اقدام به حفر و تجهیز یک حلقه چاه جدید با صرف هزینه ای بالغ بر 400 میلیون ریال نمود که در حال حاضر با بهره برداری و وارد مدار شدن این حلقه چاه، کمبود آب شرب افزون بر هزار نفر در 6 روستا برطرف شده است.

وی این روستاها را زیندانلو سفلی، زیندانلو علیا، شهرک زیندانلو، شیخ وانلو سفلی، شیخ وانلو علیا و نجف آباد ذکر کرد.

انتهای پیام/2202/ع " دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی درگز عنوان کرد رفع کمبود آب شرب مردم 6 روستای درگز با حفر یک حلقه چاه

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی درگز عنوان کرد رفع کمبود آب شرب مردم 6 روستای درگز با حفر یک حلقه چاه