مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1393 ساعت 09:282014-04-13اقتصادي

گازرسانی به 16 شهر و 153 روستا در استان یزد


مدیرعامل شرکت گاز استان یزد از بهره مندی 16 شهر و 153 روستا از نعمت گاز طبیعی خبرداد و افزود: هم اکنون عملیات گازرسانی به چهار شهر و 334 روستای استان در دست اقدام است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه یزد، "علیرضا پیله ور" ادامه داد: تاکنون شش هزار و 77 کیلومتر شبکه گاز طبیعی در استان ایجاد شده که حدود 246 کیلومتر آن مربوط به سال 92 است.

وی گفت: در سال گذشته 22 هزار و 933 مشترک جذب و هشت هزار و 645 عدد انشعاب گاز نصب شد که با این وجود تعداد مشترکین استان به 321 هزار و 419 مشترک و تعداد انشعابات نصب شده به 181 هزار و 485 عدد رسید.

پیله ور خاطرنشان کرد: طرح های گازرسانی به یک شهر و 20 روستا در سال گذشته به بهره برداری رسید.

مدیر عامل شرکت گاز استان همچنین تعداد واحدهای صنعتی عمده و جزء متصل به شبکه گاز را چهار هزار و 672 واحد و تعداد جایگاه های CNG گازدار شده را 43 باب اعلام کرد.

به گفته وی، ساخت بیش از 252 کیلومتر شبکه و نصب چهار هزار و 561 عدد انشعاب در شهرستان طبس از سوی شرکت گاز استان یزد انجام شده است که به دلیل انتزاع این شهرستان از استان در اطلاعات فوق بیان نشد.

انتهای پیام در زمینه ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گازرسانی به 16 شهر و 153 روستا در استان یزد

گازرسانی به 16 شهر و 153 روستا در استان یزد