مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 اسفند 1392 ساعت 13:232014-03-12اقتصادي

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی : 75 هزار قالیباف در آذربایجان شرقی بیمه شدند


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از زیرپوشش قرار گرفتن بیش از 75 هزار نفر در زمینه بیمه قالیبافی در استان خبر داد.

- " از تبریز، محمدجعفر عظمایی بعد از ظهر امروز در آیین اختتام جشنواره فروش فرش دستباف اظهار کرد: قالی و قالیبافی  هنر ـ صنعت مردمی و چند وجهی  بوده و فعالیت در این صنعت صرفاً در مرحله اجرایی  و بافت محصور نیست بلکه  معرفی هرچه بیشتر و مداوم آن به عموم مردم به ویژه نسل جوان در راستای حفظ هویت تاریخی و هنری آن نیز ضرورت داشته و مد نظر فعالان و سیاستگزاران این حوزه است.

وی افزود: قالی ایران با وجود اشتهار جهانی نیازمند تبلیغ و بازاریابی در گستره  وسیع تر است.

عظمایی اضافه کرد: از این نظر چهارمین جشنواره فروش فرش دستبافت در آذربایجان شرقی  نیز که همزمان باسایر استان ها از 22بهمن لغایت 22 اسفند ماه 1392 به مدت یک ماه برگزار شد نمونه بارز  این اقدامات است که در سایه تبلیغات دیداری و شنیداری  انجام گرفت  که  علاوه بر تبلیغات صدا و سیما و نشریات ،  از طریق پورتال مجازی جشنواره آذربایجان شرقی تحت عنوان www.

carpet  festival.

comو سایت مرکز ملی فرش ایران با عنوان www.

incc.

ir  نیز اطلاع رسانی شد.

رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه این جشنواره با شعار هر فروشگاه یک نمایشگاه برگزار گردید  عنوان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی : 75 هزار قالیباف در آذربایجان شرقی بیمه شدند

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی : 75 هزار قالیباف در آذربایجان شرقی بیمه شدند