مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 اسفند 1392 ساعت 06:482014-03-06سياسي

بافت بیش از 8000 مترمربع فرش توسط مددجویان خراسان جنوبی در سالی گذشت


معاون اشتغال و خودکفایی کمیته ی امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال در استان 8400 مترمربع فرش دستباف توسط مددجویان این نهاد بافته شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ی خراسان جنوبی، مهدی خزاعی عرب در جمع خبرنگاران گفت: آخرین محموله ی فرش دستباف مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)خراسان جنوبی، شامل 333 تخته فرش به متراژ 1570 مترمربع است، به تهران ارسال شد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته ی امداد خراسان جنوبی، ارزش کارشناسی شده این فرش ها را بالغ بر 10 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: عوائد حاصل از فروش این فرش ها به خانواده های مددجو پرداخت می شود.

خزاعی با اشاره به اینکه این فرش ها پس از کارشناسی برای فروش در داخل و خارج از کشور آماده است، افزود: این فرش ها به کشورهای اروپایی و حاشیه ی خلیج فارس صادر می شود.

وی با بیان اینکه از آغاز سال تاکنون 8400 مترمربع فرش توسط مددجویان استان بافته شده است، گفت: ارزش این فرش ها 40 میلیارد ریال بوده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته ی امداد خراسان جنوبی با اشاره به شمار کارگاه های قالی بافی خانگی تحت نظارت امداد گفت: هم اکنون 1615 کارگاه قالیبافی وجود دارند و در این کارگاه ها 2500 بافنده مشغول بکار هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بافت بیش از 8000 مترمربع فرش توسط مددجویان خراسان جنوبی در سالی گذشت

بافت بیش از 8000 مترمربع فرش توسط مددجویان خراسان جنوبی در سالی گذشت