مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 اسفند 1392 ساعت 06:332014-03-03دانش

رقابت 153 دانشجو و دانش آموز در المپیاد ملی فرش


153 دانشجو و دانش آموز از 23 استان در هشتمین المپیاد ملی فرش ایران به میزبانی دانشگاه علم و هنر اردکان با هم رقابت می کنند.

رییس دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و هنر اردکان برگزاری این المپیاد را در راستای تشویق دانشجویان و دانش آموزان به مقوله پر اهمیت هنرصنعت فرش بیان کرد و افزود :شرکت کنندگان در این المپیاد با رشته های فرش و استادان برتر و تاثیرگذار در این حوزه آشنا می شوند.

اشعاری گفت: شرکت کنندگان در المپیاد ملی فرش همانند سایر المپیادهای وزارت علوم، مشمول تسهیلات و امتیازهای این وزارت برای برگزیدگان قرار می گیرند.

وی مرمت فرش دستباف، رنگرزی فرش دستباف، بافت و طراحی فرش را گرایش های مورد رقابت در این المپیاد برشمرد و افزود : شرکت کنندگان که شامل 137 زن و 16 مرد هستند ابتدا در آزمون تئوری شرکت و در ادامه در گرایش های مختلف به صورت عملی با هم رقابت می کنند.

رییس دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و هنر گفت : برگزیدگان این المپیاد در روز سوم و پایانی در محل این دانشکده با حضور مسئولان کشوری و استانی معرفی و مورد تجلیل قرار می گیرند.

رقابت دانشجویان و دانش آموزان در المپیاد ملی فرش تا 15 اسفند ادامه دارد.

نمایشگاهی از آثار شرکت کنندگان در المپیاد و هنرمندان فارغ التحصیل نیز در حاشیه این المپیاد برگزار می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رقابت 153 دانشجو و دانش آموز در المپیاد ملی فرش

رقابت 153 دانشجو و دانش آموز در المپیاد ملی فرش