مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 اسفند 1392 ساعت 10:382014-02-23پزشكي

دیابتی ها مصرف میوه های خشک را محدود کنند


کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان شیروان گفت: مبتلایان به دیابت و افراد چاق، مصرف میوه های خشک را محدود کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه خراسان شمالی، قول دردی میرزاعلی اظهارکرد: انرژی موجود در میوه خشک، سه برابر میوه تازه است، بنابراین مصرف زیاد آن، زمینه را برای اضافه وزن و چاقی فراهم می کند.

وی افزود: با توجه به اینکه میوه خشک، ویتامین کمتری نسبت به میوه تازه دارد، بهتر است مصرف میوه تازه در اولویت قرار گیرد.

میرزاعلی عنوان کرد: متأسفانه بسیاری از افراد برای تهیه میوه خشک، میوه تازه را در معرض مستقیم تابش نور آفتاب قرار می دهند که با این روش، آنتی اکسیدان ها و ویتامین های میوه از بین می رود.

وی تأکید کرد: تا حد امکان از میوه های خشک بهداشتی و بسته بندی شده که در محل مناسب نگهداری شده است، استفاده کنید.

انتهای پیام در زمینه ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.

ایسنا مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.

ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی احترامی به اشخاص، قومیت ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دیابتی ها مصرف میوه های خشک را محدود کنند

دیابتی ها مصرف میوه های خشک را محدود کنند