مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 بهمن 1392 ساعت 11:582014-02-11اقتصادي

روزانه 150 تن شیر در قوچان تولید می شود


روزانه 150 تن شیر در این شهرستان تولید می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر، علی یگانه مقدم صبح سه شنبه در حاشیه افتتاح مجهزترین واحد دامپروری قوچان اظهار کرد: میزان تولید روزانه شیر قوچان 150 تن است که از این میزان 50 درصد در واحدهای دامپروری صنعتی و نیمه صنعتی و مابقی در واحدهای دامپروری روستایی بصورت سنتی تولید می شود.

رییس جهاد کشاورزی قوچان افزود: قیمت تمام شده شیر برای دامداران به ازای هر کیلو یک هزار و 260 تومان بوده وضریب تبدیل شیر نیز دو به یک است.

رییس جهاد کشاورزی قوچان با اشاره به برخی وظایف جهاد کشاورزی افزود: تامین امنیت غذایی و حفظ منابع پایه دو وظیفه اصلی جهاد کشاورزی بوده که با لطف پروردگار و حمایت مسئولین، گام های بسیار خوبی در این راستا در شهرستان قوچان برداشته شده است.

یگانه مقدم گفت: ظرفیت مناسب با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی، برای ایجاد یک واحد دامداری دام سنگین روستایی،10 تا 20 راس و واحد دامداری صنعتی بیش از 50 راس گاو شیری می باشد.

همچنین در دام سبک که عامل تعیین کننده وضعیت مراتع و بارندگی سالانه می باشد در صوت استفاده از پس چر و تغذیه کمکی و سیستم نیمه باز، 200 راس پیشنهاد می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روزانه 150 تن شیر در قوچان تولید می شود

روزانه 150 تن شیر در قوچان تولید می شود