مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 دی 1392 ساعت 11:482014-01-14سياسي

مرگ و میر جاده ای، بیکاری و خشکسالی ورودی های فقر


مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان فارس گفت: مرگ و میر جاده ای، بیکاری و خشکسالی از ورودی های فقر است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ی فارس، علی الهیاری در مراسم معارفه ی مدیر جدید کمیته ی امداد شهرستان سروستان، افزود: اگر این ورودی ها را کنترل کنیم، می توانیم فقر را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه ریشه ی بسیاری از مسائل اقتصادی در فرهنگ است، گفت: امروز ساختار اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دست به دست هم داده و یک فقر پیچیده را سبب شده است.

مدیرکل کمیته ی امداد استان فارس با بیان اینکه فقر امروز با فقر دهه ی شصت متفاوت است، افزود: اگر هر یک از افراد جامعه تکلیف خود را در مورد فقر بداند و انجام دهد دیگر نیازی به کمیته ی امداد و برنامه های حمایتی آن نیست.

به گفته ی وی، باید فرهنگ امدادرسانی و فرهنگ توجه به دیگران را در جامعه احیا ء کنیم.

الهیاری افزود: برای ریشه کن کردن فقر در جامعه باید ائتلافی بین دولت، مردم و نیازمندان شکل گیرد، البته در این راستا دولت از طریق ارائه ی تسهیلات قرض الحسنه خوب عمل کرده است، اما مشکلات ساختاری هم چنان وجود دارد.

وی ادامه داد: البته نیاز همیشه مادی نیست، بلکه افراد در هر صورتی که می توانند کمک کنند که در این راستا باید فرهنگ امدادگری در جامعه راه بیفتد و امدادگری ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرگ و میر جاده ای، بیکاری و خشکسالی ورودی های فقر

مرگ و میر جاده ای، بیکاری و خشکسالی ورودی های فقر