مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 دی 1392 ساعت 04:432014-01-12پزشكي

تبعیض نژادی، انسان ها را پیر می کند


بر اساس پژوهش جدید دانشمندان دانشگاه مریلند، تبعیض نژادی باعث تسریع پیری را در سطوح سلولی می شود.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این محققان نشانه هایی از پیری زودرس را در مردان افریقایی- امریکایی یافته اند که شدیدا به دلیل نژادشان مورد تبعیض واقع شده بودند یا این که اعتقادات ضدسیاهان در آنها درونی شده بود.

شرکت کنندگان حاضر در این مطالعه، 92 مرد سیاه پوست بین 30 تا 50 ساله بودند و از این افراد درباره تجاربشان در خصوص تبعیض نژادی در محیط های مختلف مانند محیط کار، مغازه ها و رستوران ها سوال شد.

محققان همچنین تعصب نژادی را با استفاده از آزمون ارتباط ضمنی سیاه-سفید اندازه گرفتند.

این آزمون، نظرات ناخودآگاه را در مورد گروه های نژادی که مردم از آن ناآگاهند یا تمایلی به بیان کردن آنها ندارند، اندازه می گیرد.

به منظور اندازه گیری پیری، دانشمندان طول تلومرها را که توالی های مکرر دی ان ای پوشاننده پایانه های کروموزوم هستند، بررسی کردند؛ تلومرها طی زمان و به صورت فزآینده، سالانه با سرعت 50 تا 100 جفت باز (base pair) کوتاه می شوند.

طول تلومر علامتی است که دانشمندان از آن برای ارزیابی پیرشدن بیولوژیکی استفاده می کنند و طول تلومر کوتاه تر با خطر بیشتر مرگ زودرس و بیماری های مزمن از قبیل دیابت، بیماری قلبی، س


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبعیض نژادی، انسان ها را پیر می کند

تبعیض نژادی، انسان ها را پیر می کند