مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 دی 1392 ساعت 05:332014-01-11اقتصادي

از 22 لغایت 27 دی ماه شانزدهمین نمایشگاه فرش دستباف در اصفهان برگزار می شود


شانزدهمین نمایشگاه تخصصی، صادراتی فرش دستباف از 22 لغایت 27 دی ماه در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان دایر می شود.

- " از اصفهان به نقل از واحد رسانه شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان، شانزدهمین نمایشگاه تخصصی، صادراتی فرش دستباف از 22 لغایت 27 دی ماه در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان دایر می شود.

147 مشارکت کننده از استان های اصفهان، آذربایجان شرقی و غربی، خراسان جنوبی، چهارمحال و بختیاری، قم، فارس، تهران و کرمان در این دوره آخرین تولیدات هنری خود را در زمینه هنر صنعت فرش ایران به نمایش می گذارند.

تولید و عرضه نفیس ترین فرش های دستباف کرک و ابریشم اصفهان، فرش نایین، فرش تمام ابریشم قم، گبه، گلیم فرش، چرم فرش، فرش بیجار، قال های روستایی و عشایری با رنگ های 100 درصد گیاهی و گلیم و گبه بختیاری زمینه های این نمایشگاه را تشکیل می دهند.

افزایش نسبی متراژ و تعداد غرفه ها از ویژگی های نمایشگاه امسال است.

همچنین با همکاری انجمن طراحان، فعالیت های برخی کارگاه های فرش دستباف به فضای نمایشگاه منتقل می شود.

ساعت برگزاری این نمایشگاه از ساعت 10 الی 21 بوده و قرار است هیئتی از کشور رومانی و همچنین هیئتی از خوشه فرش استان قم از این نمایشگاه بازدید داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از 22 لغایت 27 دی ماه شانزدهمین نمایشگاه فرش دستباف در اصفهان برگزار می شود

از 22 لغایت 27 دی ماه شانزدهمین نمایشگاه فرش دستباف در اصفهان برگزار می شود