مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 دی 1392 ساعت 14:432014-01-06فرهنگي

رییس فرهنگستان علوم: تولید علمی که تنها به مقاله منجر شود، سودی برای کشور ندارد


رییس فرهنگستان علوم از استاد کاردان به عنوان دانشمندی جامع یاد کرد که آثار گرانقدرش گسترده وسیعی از دانش روانشناسی و جامعه شناسی تا عرصه های مختلف فرهنگ را در برمی گرفت.

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، دکتر رضا داوری اردکانی که در مراسم اعطای چهارمین دوره جایزه علمی استاد علی محمد کاردان سخن می گفت با اشاره به جامعیت و وسعت دید دکتر کاردان گفت: زمانی که وی شعر سعدی می خواند و از زبان فارسی صحبت می کرد متصور می شد که وی استاد ادبیات است.

وی با تاکید بر این که مردم هیچ کسی را بی جهت بزرگ نمی دانند، تصریح کرد: اگر استاد کاردان بزرگ بوده است به دلیل ویژگی های شخصیتی وی بوده است.

به گفته دکتر داوری اردکانی، مرحوم دکتر کاردان دانشمندی بود که از مرز علم خارج شده و به افق های دورتر نگاه می کرد.

وی تاکید کرد: یکی از بخت های من این بوده است که با بزرگان علم محشور بوده ام که یکی از این بزرگان علم دکتر کاردان بود که حدود 47 سال با ایشان همکار بودم و ایشان یکی از بهترین زندگی هایی را داشت که می تواند مورد غبطه باشد.

به گفته رییس فرهنگستان علوم، دکتر کاردان طمع نداشت و بسیار خوب زندگی می کرد و زندگی وی، زندگی یک دانشمند بود و در راه علم و دانش هیچ سدی در منزل استاد وجود نداشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس فرهنگستان علوم: تولید علمی که تنها به مقاله منجر شود، سودی برای کشور ندارد

رییس فرهنگستان علوم: تولید علمی که تنها به مقاله منجر شود، سودی برای کشور ندارد