مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 دی 1392 ساعت 11:532014-01-01ورزشي

رییس هیئت ورزش روستایی و بازی هایی بومی محلی مازندران: باید در تخصیص اعتبارات به ورزش روستایی توجه ویژه شود


رییس هیئت ورزش های روستایی و بازی هایی بومی محلی مازندران گفت: در زمان اختصاص اعتبارات باید به ورزش روستایی توجه ویژه شود.

- " از شهرستان چالوس، محمدرضا بحرگرد بعدازظهر امروز در نشست روسا و نائب روسای هیئت های ورزشی روستایی غرب مازندران که به میزبانی چالوس برگزار شد، بیان داشت: بنابر آمار 80 درصد ورزشکاران مازندران روستایی هستند ولی در زمان اختصاص اعتبارات به این امر توجه نمی شود، بنابراین نیاز است به ورزش روستایی توجه ویژه شود.

وی تصریح کرد: ورزش روستایی مازندران طی دو سه سال اخیر با کمترین امکانات بیشترین بازدهی را در سطح استان و کشور داشته است و کسب رتبه ها و  مدال های مختلف گواه این مطلب است.

بحرگرد اعلام داشت: اجرای بیش از هزار برنامه در سطح استان و کشور، اعزام به مسابقات استانی و کشوری از جمله گوشه ای از اقدامات  هیئت ورزش روستایی و بازی های بومی محلی مازندران است که با همکاری همه روسا و نائب روسای هیئت های شهرستانی و ورزشکاران انجام شد.

سرپرست انجمن لوچو کشتی سنتی کشور با اشاره به وضعیت مطلوب لوچو مازندران گفت:  کشتی لوچو مازندران دارای زبده و پهلوانی است که نیازمند حمایت بیشتر هستند.

وی یادآور شد: یکی از مهم ترین مشکلات هیئت ورزش روستایی مازندران کمبود اعتبار است که امیدواریم با حمایت مسئولان این مشکل برطرف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس هیئت ورزش روستایی و بازی هایی بومی محلی مازندران: باید در تخصیص اعتبارات به ورزش روستایی توجه ویژه شود

رییس هیئت ورزش روستایی و بازی هایی بومی محلی مازندران: باید در تخصیص اعتبارات به ورزش روستایی توجه ویژه شود