مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 دی 1392 ساعت 04:532013-12-29اقتصادي

کارشناس مسئول اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری: 200 هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری زیر کشت گلرنگ است


کارشناس مسئول دانه های روغنی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال زراعی جاری افزون بر 200 هکتار از اراضی زراعی استان به زیر کشت دانه های روغنی گلرنگ اختصاص داده شده است.

- بهمن خسروی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار کرد: در سال زراعی جاری افزون بر 200 هکتار از اراضی زراعی استان به زیر کشت دانه های روغنی گلرنگ اختصاص داده شده است.

وی با بیان اینکه دانه روغنی گلرنگ مصارف مختلفی دارد، گفت: استفاده در صنایع دارویی و بهداشتی و همچنین صنعت روغن کشی از جمله موارد کاربرد این محصول است.

خسروی ادامه داد: از کنجاله گیاه گلرنگ برای خوراک دام و پرندگان نیز استفاده می‎شود.

کارشناس مسئول دانه های روغنی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کیفیت مرغوب دانه های روغنی کشت شده در استان، افزود: روغن دانه گلرنگ دارای چربی بسیار پایینی است که مصرف آن برای بیماران با چربی خون بالا بسیار موثر است.

وی در ادامه از برداشت 200 تن دانه روغنی گلرنگ از مزارع استان خبر داد و گفت: گیاه روغنی گلرنگ در استان به صورت دیم و نیم آبی کشت می‎شود.

خسروی با بیان اینکه گیاه روغنی گلرنگ در اکثر نقاط استان کشت و برداشت می‎شود، افزود: رقم گیاهی کشت شده در استان از نوع سینا است که بیشتر در شهرستان لردگان کشت می‎شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارشناس مسئول اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری: 200 هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری زیر کشت گلرنگ است

کارشناس مسئول اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری: 200 هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری زیر کشت گلرنگ است