مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 دی 1392 ساعت 10:332013-12-27اقتصادي

مدیرکل میراث فرهنگی کردستان: 210 هزار صنعت گر در کردستان فعالیت می کنند


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: در حال حاضر 210 هزار صنعت گر در این استان فعالیت می کنند.

- فرهاد میمنت آبادی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار کرد: در حال حاضر 210 هزار صنعت گر فعال و آموزش دیده در 32 رشته صنایع دستی در استان فعالیت می کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان تصریح کرد: تنها 6 هزار و 850 نفر از کل صنعت گران استان از خدمات بیمه اجتماعی بهره مند هستند.

میمنت آبادی با بیان اینکه 87 درصد از صنعتگران استان خانم هستند که بخشی از آنها زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: 13 درصد از جامعه صنعت گران را مردان تشکیل می دهند.

به گفته وی، تمایل نداشتن از صنعت گران به دلیل سکونت اکثر آنها در روستاها و سیکل اداری مهم ترین عامل بهره مند نبودن صنعت گران استان از بیمه های اجتماعی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از فعالیت 20 مجتمع کارگاهی در سطح استان خبر داد و افزود: صنایع دستی نان سفره خیلی از صنعتگران استان است اما متاسفانه با مشکلات زیادی مواجه هستند.

به گفته میمنت آبادی، در حال حاضر در حوزه صنایع دستی 34 رشته پویا در استان وجود دارد که بیش از 20 رشته آن بومی و خاص استان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل میراث فرهنگی کردستان: 210 هزار صنعت گر در کردستان فعالیت می کنند

مدیرکل میراث فرهنگی کردستان: 210 هزار صنعت گر در کردستان فعالیت می کنند