مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 دی 1392 ساعت 08:232013-12-27پزشكي

زمینه های مشترک بین پزشکی و حشره شناسی/ "لارو درمانی" روش جدید درمان زخم های دیابتی


عضو هیئت علمی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و مجری طرح "لارو درمانی" کشور با اشاره به نجات جان هزاران زخمی در دنیا بدون انجام اعمال جراحی اذعان داشت: - استفاده از لارو مگس در درمان زخم ها زمینه درمانی مشترکی بین پزشکی و حشره شناسی است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس میراب زاده بعد از ظهر پنج شنبه در اولین سمینار لارو درمانی استان سمنان در محل دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، با بیان اینکه در سال 1556 میلادی در جریان جنگ Saint Quentin پزشک مخصوص هنری سوم در فرانسه Pare Amoiso برای اولین بار اهمیت و اعجاز لارو مگس ها را در درمان زخم ها گزارش کرد یادآور شد: در جریان جنگ جهانی اول در سال 1920 دکتر بائر پزشک ارتش آمریکا که برای مداوای مجروحان به جبهه های فرانسه اعزام شده بود در زخم های دو سرباز که به مدت یک هفته بیهوش بودند تعداد زیادی لارو مگس دید اما در بدن آنها اثری از تب و زخم های عفونی مشاهده نکرد.

وی به انتشار نتایج مطالعات این پزشک آمریکایی پس از مرگش و استفاده بیش از 900 پزشک و جراح برای درمان هفت هزار و 500 زخم در 300 بیمارستان و مرکز درمانی اشاره کرد و اظهار داشت: دکتر شرمن کارشناس حشره شناسی و پزشکی با دو تخصص بیماری های عفونی و طب گرمسیری در سال 1989 این روش درمانی را مجدد در آمریکا احیا کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زمینه های مشترک بین پزشکی و حشره شناسی/ "لارو درمانی" روش جدید درمان زخم های دیابتی

زمینه های مشترک بین پزشکی و حشره شناسی/ "لارو درمانی" روش جدید درمان زخم های دیابتی