مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 دی 1392 ساعت 12:032013-12-25اقتصادي

9 تعاونی فرش در استان همدان فعالیت دارند/ فعالیت شش هزارو 425 نفر در حوزه قالیبافی


9 تعاونی فرش در استان همدان فعالیت دارند.

- به گزارش خبرنگار مهر، احمد علی بابایی صبح چهارشنبه در نشست کمیته فرش استان همدان در سالن شهدای فرمانداری شهرستان نهاوند اظهار داشت: 9 تعاونی فرش در استان همدان مشغول به غعالیت هستند که مدیریت و نظارت اتحادیه فرش در سطح استان همدان بر بر عهده دارند.

بابایی گفت: در حال حاضر در سطح کشور بیش از 9 میلیون نفر و در سطح استان همدان بیش از 55 هزار نفر در صنعت فرش صنعتی و دست باف فعالیت دارند.

وی استان همدان را سرشار از ظرفیت و پتانسیل قوی در زمینه توسعه و گسترش صنعت و هنر فرش یافی عنوان کرد و گفت: فرش با توجه به برآورده های کارشناسی بین 60 تا 70 درصد افزایش ارزش افزوده دارد.

رییس اداره فرش استان همدان عنوان کرد: تولید فرش کم هزینه است و تمام مواد اولیه آن در داخل کشور تهیه و وجود دارد و نیروی انسانی آن نیز به وفور در کشوریافت می شود، در تولید یک قطعه فرش اصلا نیازی به کمک و مواد اولیه کشورهای خارجی نیست اما فرش ایرانی صد در صد ارزش صاداراتی دارد.

احمد علی بابایی بیان داشت: از ابتدای سال 90 تا نیمه اول سال جاری یازده هزارو 197 فقره مجوز مشاغل خانگی در حوزه قالیبافی توسط اداره فرش و اداره کارو تعاون و رفاه استان همدان صادر شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

9 تعاونی فرش در استان همدان فعالیت دارند/ فعالیت شش هزارو 425 نفر در حوزه قالیبافی

9 تعاونی فرش در استان همدان فعالیت دارند/ فعالیت شش هزارو 425 نفر در حوزه قالیبافی