مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 آذر 1392 ساعت 13:282013-12-20پزشكي

مناظره اعتیاد/1 اعتیاد چهارمین عامل مرگ و میر در کشور است


مدیر کل سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: اعتیاد چهارمین عامل مرگ و میر در کشور است.

- "، احمد حاجبی در مناظره تلویزیونی با موضوع اعتیاد گفت: موضوع اعتیاد و چرایی آن در این مناظره مورد بحث است و این پرسش مطرح است که چرا با همه مداخلات انجام شده همچنان این موضوع ادامه دارد و مسئله روز است.

وی ادامه داد: اعتیاد یک نگرانی برای عموم جامعه است و آنها اعتیاد را تهدید کننده می دانند.

حاجبی گفت: در حال حاضر پدیده اعتیاد بار بالایی را از نظر ناتوانی و مرگ و میر به خود اختصاص داده و باری که به نظام سلامت وارد کرده پس از سوانح و حوادث و بیماری های قلبی و افسردگی رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: در پاسخ به اینکه آیا اعتیاد یک آسیب اجتماعی است باید به خصوصیاتی توجه کنیم در این مورد دو شاخص وجود دارد در مورد اینکه اگر پدیده با ارزش های عام جامعه متعارض باشد آن مسئله یک آسیب اجتماعی است که در مورد اعتیاد صدق می کند.

حاجبی گفت: همچنین اعتیاد نشان دهنده ضرورت و اصلاح در سیاست های اجتماعی و اقتصادی را نشان می دهد و جامعه شناسان معتقدند وجود اعتیاد ناشی از نوعی نابسامانی و ناکارآمدی در جامعه است.

مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: علل و گرایش به اعتیاد عوامل اجتماعی و محیطی، فردی و عوامل خان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مناظره اعتیاد/1 اعتیاد چهارمین عامل مرگ و میر در کشور است

مناظره اعتیاد/1 اعتیاد چهارمین عامل مرگ و میر در کشور است