مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 آذر 1392 ساعت 08:372013-11-24پزشكي

8 میلیون نفر در کشور به چاقی مبتلا هستند/ مفید بودن عمل جراحی برای افراد چاق


رییس پژوهشکده غدد و متابولیسم گفت: عمل جراحی برای افرادی که دچار چاقی مفرط هستند می تواند مفید باشد و جان آنها را نجات دهد.

- به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو ، دکتر فریدون عزیزی، رییس پژوهشکده غدد و متابولیسم در کنفرانس خبری امروز صبح که در پژوهشکده غدد و متابولیسم برگزار شد گفت: اصلاح شیوه زندگی از نظر عملکردی تاثیر بسیاری بر کاهش چاقی دارد.

وی افزود: بسیاری از مسائل که مربوط به غذا و سبک زندگی می شود مربوط به تمهیداتی است که دولت باید در مورد آن اقداماتی انجام دهد.

رییس انجمن پیشگیری از چاقی با اشاره به تمهیداتی که دولت در زمینه پیشگیری از چاقی انجام داده است گفت: یکی از اقدامات دولت استفاده از چربی اشباع شده به جای چربی اشباع نشده در غذاها بود که منجر می شد چربی خون افراد کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به تسهیلاتی که کشورهای دیگر برای انجام فعالیت های فیزیکی برای مردم در نظر می گیرند گفت: در بسیاری از کشورها تسهیلات برای دوچرخه سواران و ورزشکاران در نظر می گیرند که این امکانات در کشور ما نیز ایجاد شده است اما باید این تسهیلات افزایش بیابد.

عزیزی افزود: در شهر شلوغ تهران جایی برای دوچرخه سواری وجود نداردو اقداماتی برای نظارت بر فست فودها نیز صورت نگرفته است که در کل این دو اقدام موجب افزایش چاقی مردم تهران شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

8 میلیون نفر در کشور به چاقی مبتلا هستند/ مفید بودن عمل جراحی برای افراد چاق

8 میلیون نفر در کشور به چاقی مبتلا هستند/ مفید بودن عمل جراحی برای افراد چاق